Apple TV+
Credit: Apple

Sådan deler du Apple TV+ med din familie

Apple TV+ tilbyder dig et væld af film og serier, du kan nyde, og som er i en prisklasse de fleste kan være med. Selvom der er mange tilgængelige streamingtjenester, fristes mange til at kigge i retning af Apple TV+, især hvis du ejer flere Apple enheder.

Apple TV+ forbedrer løbende udbuddet, og giver dig blandt andet mulighed for at dele dit abonnement med dine familiemedlemmer, hvilket gør det mere overkommeligt, hvis du deler omkostningerne med alle, der har til hensigt at bruge kontoen.

Del Apple TV+ med Familiedeling

For at dele din Apple TV+-konto med din familie skal du konfigurere familiedeling på en Apple-enhed såsom din iPhone, iPad eller Mac. Du kan ikke konfigurere Family Sharing direkte i Apple TV+ appen, hvilket er lidt irriterende.

Følg nedenstående steps for at konfigurere Familiedeling på en af dine iOS enheder:

  • Åbn appen Indstillinger.
  • Tryk på Apple ID øverst.
  • På Apple ID-siden skal du trykke på Familiedeling.
  • Tryk på Konfigurer din familie.
  • Tryk på Inviter personer.

Inviter enten en person ved hjælp af AirDrop, Beskeder, Mail eller andre apps, eller du kan vælge Inviter personligt. Husk at ved at invitere personligt; skal personen indtaste deres Apple-id og adgangskode.

Læs også: Sådan ser du film sammen på FaceTime med SharePlay

Du skulle nu have tilføjet et familiemedlem til din familiedelingsliste, hvilket betyder, at de kan bruge dit Apple TV+ abonnement uden ekstra omkostninger.

Alt du behøver at vide om Apples familiedeling

Familiedeling er en velkommen funktion til Apple TV+, hvilket gør det mere overkommelig med hensyn til prisen for familier, der ønsker en streamingtjeneste relateret til deres enheder.

Du kan forbinde op til fem konti til Family Sharing, i alt seks brugere med adgang til dit Apple TV+-abonnement. Husk, at en bruger kun kan være en del af én Apple-familie ad gangen, så hvis nogle af dine familiemedlemmer er en del af en, skal de forlade deres igangværende familiedeling, og slutte sig til din, for at familiedelingen fungerer.

Når medlemmer tilmelder sig din Apple-familie, vil du have Købsdeling slået til pr. default. Købsdeling betyder, at alle køb foretaget af familiemedlemmer vil blive håndteret af arrangøren af familiedelingen, som i dette tilfælde ville være dig. Dette er fint forudsat hvis du altså er sikker på at modtage pengene fra familiemedlemmer af gruppen.

Gør følgende for at slå Købsdeling til eller fra:

  • Åbn appen Indstillinger.
  • Tryk på Apple ID.
  • Tryk på Familiedeling.
  • Scroll ned og tryk på Købsdeling.
  • Skift Del køb med familien for at slå det fra/til.

Du skulle nu have slået Købsdeling til/fra, alt efter hvad du måtte ønske. Husk, at du altid kan gentage disse steps og justere dine præferencer efter behov.

Kilde & Billedrettigheder: Apple

Be Social!