pixabay 2

Sådan aktiverer du Safari Private Browsing Mode i iOS 15 på iPhone

Med en fornyet brugergrænseflade og nogle forvirrende tweaks, der allerede har udløst kontroverser på diverse fora, er Safari i iOS 15, ligesom dets macOS modstykke, i søgelyset af alle de forkerte årsager.

Som det normalt er tilfældet efter en komplet revision, har mange ting ændret sig i stock versionen af webbrowseren, og det inkluderer muligheden for at aktivere for privat browsing. I denne guide gennemgår vi to metoder til Safari Private Browsing Mode i iOS 15 på iPhone.

Aktiver Safari Private Browsing Mode i Safari på iPhone (2021)

For dem, der mangler den fundementale viden om Safari Private Browsing Mode , er der tale om en browsingtilstand som et ”sikkerhedslag”, der beskytter din søgehistorik. Når aktiveret, gemmer Safari ikke oplysninger om de sider, du besøger, dine AutoFyld data og din søgehistorik, efter at du har lukket en fane.

Læs også: iPhone 13 Pro kommer med 1 TB lagerplads

Så når du ønsker at holde din søgehistorik gemt for nysgerrige blikke og browse anonymt, er inkognitotilstand vejen frem.

Herunder gennemgår vi to metoder til at aktivere Private Browsing Mode i Safari.

Metode 1: Genvej for at aktivere Private Browsing Mode i Safari.i iOS 15

Åbn først Safari browseren på din iPhone. Derefter skal du trykke og holde aktivering nede på fanebladet i nederste højre hjørne af skærmen og vælge Private/ New Private Tab i menuen, der popper op.

Nu bliver adresselinjen tones mørk, og en meddelelse om Private Browsing Mode vises øverst. Herefter kan du surfe på internettet, velvidende at Safari ikke gemmer de sider, du har besøgt.

Hvis du vil deaktivere Private Browsing Mode i Safari på din iPhone, skal du trykke og holde trykket nede på fanebladet og trykke på X faner fra din tilpassede Safari-fanegruppe (hvis du har oprettet det) eller en ny fane.

Metode 2: Aktivér Private Browsing Mode fra fanebladet Safari i iOS 15

Åbn Safari på din iPhone, og tryk på ikonet faner i nederste højre hjørne af skærmen.

Tryk derefter på knappen “+” til venstre for at åbne en ny privat fane. Nu kan du sufe anonymt.

Nu skal du trykke på indstillingen “X Tabs” i bunden og midten og vælge Private.

Kilde: Apple

Be Social!